Op jonge leeftijd is Irmo in de horeca terecht gekomen. Als broekie is hij begonnen bij uitgaanscentrum Axis in Gemert. Vliegensvlug groeide hij al door als bedrijfsleider van het café, waar hij van donderdag t/m zondag voor de gezelligheid zorgde, ook d.m.v. zijn draaikunsten. Niet snel daarna werd hij bedrijfsleider over de gehele discotheek. Dit zorgde ervoor dat hij alsmede verantwoordelijk was voor de programmering van alle acts en DJ's, maar dat hij zelf ook regelmatig de tent op zijn kop zette in de grote zaal van Axis. 

In 2006 is hij, samen met zijn vriendin, een eigen horecazaak in Gemert gestart, genaamd Feestkaffee 't Irmootje. Ook hier was Irmo zelf vaak de DJ achter de draaitafels en maakte er elke avond 1 groot feest van. 

Na het besluit om te stoppen met de zaak, heeft Irmo de keuze gemaakt om van zijn passie zijn werk te maken. Binnen no time had hij vaste draaiplekken en werd de naam DJ Irmo steeds bekender binnen het uitgaans-circuit. Het duurde niet lang voordat hij bij de top van de Allround DJ's hoorde en door heel Nederland te vinden is.

Wat Irmo zo uniek maakt is zijn interactie met het publiek, aanvoelen wat de mensen willen horen en ervoor zorgen dat iedereen een geweldige avond heeft.

DJ Irmo is te boeken voor in de kroeg of discotheek, voor privé- en bedrijfsfeesten, voor festivals, voor tentfeesten en diverse evenementen.

BIOGRAFIE

© 2019 Feest DJ Irmo

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now